De appartementen zijn gelegen in de stolp genaamd 'Vigilant'. De stolp ligt op Klif, in Den Hoorn Texel. Zie hieronder een kleine selectie van de verschillende mogelijkheden die Texel en Den Hoorn te bieden hebben.

Texel:
Texel is het eerste waddeneiland aan de noordwestkust van Nederland. Texel is te bereiken met de veerboot 'TESO', de bij Texelaars in eigen beheer zijnde veerbootonderneming. Voor eilandbewoners en gasten is het mogelijk om de eigen auto op de boot mee te nemen naar het eiland. Een andere mogelijkheid is om uw eigen fiets mee te nemen of deze te huren op het eiland zelf.

Den Hoorn :
Den Hoorn is een prachtig klein dorp aan de zuidkant van het eiland. Vanuit deze basis zijn alle locaties op het eiland goed met de fiets te bereiken. Maar u kunt natuurlijk ook uw auto meenemen op de boot, handig indien u veel boodschappen tegelijk wilt doen.
In Den Hoorn kunt u goed eten bij de verschillende horecagelegenheden maar u kunt natuurlijk ook een eigen maaltijd maken in uw eigen keuken in de appartementen, na boodschappen te hebben gedaan bij de plaatselijke supermarkt, waar ook het welbekend Texels lamsvlees wordt verkocht.

Strand:
Het strand ligt op een afstand van 2,5 kilometer en is goed bereikbaar met fiets, auto en met een mooie wandeling door het Nationaal Park Duinen Texel.